Cod Poştal Lungani

707285

duminică, 28 aprilie 2013

Bătrân înecat într-un bazin cu lapte!

Vineri, 26 Aprilie 2013, un bătrân pe nume Vasile Sângeac din Goeşti s-a înecat în bazinul cu lapte din curtea lui. El a fost găsit mort în bazinul cu lapte din curtea casei. Soţia lui a spus că, dis de dimineaţă, bătrânul s-a trezit şi a ieşit în curte. Îngrijorată că acesta nu mai apărea înapoi, femeia s-a dus să-şi caute bărbatul, pe care l-a găsit fără suflare în bazinul cu lapte. 


5 comentarii:

  1. am o intrebare, de ce nu va interesati inainte sa scrieti informatii gresite?

    RăspundețiȘtergere
  2. Inainte sa scrii asa ceva ia si te ,intereseaza-te mai bine despre subiect, scrierea lasa de dorit, in primul rand pe acel batran nu il cheama"Sangeac",in al doilea rand nu sa inecat in bazinul cu lapte din curte,pt ca nu are asa ceva.....duci lumea in eroare cu asemenea tampenii...incearca sa mai treci pe la scoala si invata cum poti lega nite propozitii intre ele......rad oamenii cand citesc asa ceva......vezi exact cum s-a intamplat si pe urma publica daca nu lasate si nu mai duce lumea in eroare...!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu tin partea nimanui dar si tu ai omorat limba romana ,,nite propozitii,, esti praf...

      Ștergere
  3. IN PRIMUL RIND BAZINUL ERA CU APA SI NU CU LAPTE CA VACILE NU SE MULG IN BAZIN SI DESPRE LIMBA ROMANA MAI E DE INVATAT

    RăspundețiȘtergere