Cod Poştal Lungani

707285

vineri, 20 aprilie 2012

Nu suntem de nicio culoare!

Mulţi ne-au propus să postăm despre politica din satul nostru. Noi nu am vrut să postăm despre nici un partid politic până acum, deoarece s-ar putea interpreta greşit, de exemplu: dacă am vorbi despre noul sediu PDL de la intersecţie lumea ar crede că suntem membri PDL. La fel s-ar întâmpla dacă am scrie despre PSD. Dacă vom avea postări legate de politică să ştiţi că nu suntem de nicio culoare!


11 comentarii:

  1. care voi ma ???cred ca e o intreaga armata de oameni care conduc blogul asta:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Spre dezamagirea ta suntem doar o mana de oameni.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa sti ca e o intraga arbata dar intrun final o sa aflam noi si armata asta cine sunt

    RăspundețiȘtergere
  4. Care parte din "o mana de oameni" n-ai inteles?

    RăspundețiȘtergere
  5. Bv baieti...sunteti foarte buni pentru o "bruma" de comuna. Cat despre agramatul care a postat anterior, sfatul meu e sa nu-l bagati in seama, aveti curaj si continuati...

    RăspundețiȘtergere
  6. Hahaha:)) - ce gluma buna!!!

    Nu am nicio indoiala privind "culoarea" celui care sta in spatele acestui blog amarit; iar pentru cine are vreun dubiu as aduce in atentie ultimele postari, de unde emana, pe linga "caracterul justitiar" al pozelor care prezinta nici mai mult, nici mai putin decit UN POD INFUNDAT (nu canalizare, sau sistem de "curgere a apei":)), asa cum se formula in mod istet:D)- canalizarea este un proiect ce va fi adus la indeplinire in urmatorul mandat al aceluiasi primar pe care-l mincati voi de c*r aici - acelasi primar care, da, prin eforturi proprii, eforturi ale oamenilor cu care lucreaza, si ale partidelor care au fost la guvernamint de-a lungul mandatelor(mai putin in ultimii 4 ani) a schimbat in mod real fata satelor din comuna, si numai in sens pozitiv.
    Mie imi este fooooarte evident scopul pentru care a fost creat acest blog de 2 lei, si modul in care se unelteste prin el mai ales acum, in prag de campanie electorala.
    Baieti, stati linistiti insa: nu vede fotoliul de primar altcineva decit tot primarul Gheorghe Pricopie! Asta asa, ca sa va puteti infige gheara si mai adinc in tesuturi!!!:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DECI SA INTELEGEM CU TOTII CA SI TU ESTI (UN) SA (O) PAPA C*R CARE ISI DUCE ZILELE CU CEI TRECE PRINTRE DEGETE LUI PRICOPIE SI TU MULTUMIT(A)PANA LA CER .CE PL MEA A FACUT ASTA PRIN PROPRIILE EFORTURI .ENUMERA UNELE CA NIMENI NU STIE DECAT CA A FURAT DEA RUPT PE TOTI SI CA NE FACE DE TOT CACATUL. CA NE PUNE LA UN LOC CU TIGANII LUI SI CA SUNTEM CEI MAI SARACI SI NEAJUTORATI.TREBUIE PUSA O BOMBA LA PRIMARIE SA SARITI CU TOTII SA VA IASA TOATE PE OCHI SI SA VAD DACA O SA SE MAI BATA CINEVA CU PUMNUL IN PIEPT CA O SA MAI IASA PRICOPIE PRIMAR.DA SIGURI MAI SUNTETI VOI CO SA IASA TOT EL HA HA HA

      Ștergere
  7. -> (continuare)

    Ca idee, in continuarea unei fraze lansata ca si coment pina sa fie finalizata: se observa fooooarte bine, inafara de "spiritul civic" deosebit, rasarit deodata in inimile unor "fetzi frumosi, cu stea in frunte", mai ales aerul politic, PDL-izat, colorat in portocaliu intens, cu irizatii verzi, pe alocuri, numai de dragul imaginii...

    E de "risu-plinsu'" insa faptul ca aveti niste cititori agramati pina peste poate, care nu fac decit sa va terfeleasca si mai rau "fituica" electronica.

    Adio si-un praz verde!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si analfabetul vorbeste despre agramati :))... poate suntem "cititori agramati", dar nu din vina noastra, ca citim, ci din vina celor ce scriu, printre care si tu ( exemplu de cuvinte gresite in textul tau:amarit, linga,guvernamint, etc., etc.)Daca esti membru PSD si ai auzit ca poti incepe campania electorala, poti sa o incepi la baruri sau bodegi unde stai zilnic. poate actualul primar ar trebui sa-si traiasca si el batranetile, pe langa casa...dar asta e, daca e sustinut de tzigani si de analfabetzi..

      Ștergere
    2. Pentru stiinta ta, anonim om iubitor de politica care esti, culorile site-ului asta au fost pur intamplatoare. Blogul a fost creat cu mult inainte sa inceapa campania ta electorala. Si va continua mult si dupa ce se va termina. Cum am vrut sa evidentiem si mai inainte, nu vom face politica pe blogul acesta. Putem vorbi despre ea, la fel cum vorbim despre orice intamplare, peisaj sau barfa din aceasta comuna.

      Ștergere
    3. Si in plus noi n-am zis nimic de canalizare, ci doar ca podul era infundat, iar apa nu putea sa curga, asa mai pe romaneste pentru cei care nu inteleg. De asemenea credem ca un sistem de canalizare va fi un lucru foarte bun pentru comuna noastra.

      Ștergere