Cod Poştal Lungani

707285

miercuri, 18 aprilie 2012

E din ce în ce mai rău oameni buni!!!


Din cauza sistemului de scurgere de doi bani se adună gunoaiele în mijlocul intersecţiei. E de râsul lumii cum apa îşi face drum prin mijlocul străzii, din cauză ca nu avem grijă de comuna noastră. Dacă nu erau atâtea gunoaie poate nu se înfunda săracul şanţ. Un sigur lucru bun iese din toată năzdravănia asta: au şi raţele loc unde să se balălacească, aratând neputinţa ca un singur lucru să fie făcut ca la carte în comuna asta! RUŞINE!

4 comentarii:

  1. Deja vad ca iese din matca:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum am mai spus si ieri intr-un comm....pacat ca ne complacem in mizerie si ne place sa aruncam cu lopata r*****l din curtea noastra peste gard...intrebare: de unde provin acele gunoaie care infunda santul din imagine????? s-a dus singur acolo? eu pana acum nu am vazut gunoi mergator! de asta ne fac toti ceilalti conationali ,,moldoveni imputiti,, din nefericire,se pare ca asta este adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://stiriiasi.blogspot.com/2011/10/un-pedelist-se-ia-la-tranta-cu.html , cred ca stirea asta e mai importanta decat iesirea apei din sant. Santul putea fi curatat de cei care pprimesc ajutoare sociale, sau daca ar fi un sat de gospodari, ar iesi barbatii sa faca ceva....

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.voxt.ro/?p=456

    RăspundețiȘtergere