Cod Poştal Lungani

707285

sâmbătă, 7 aprilie 2012

Ascultă slujba de la biserică la tine acasă!

Biserica "Sf. Nicolae" Lungani s-a modernizat cumpărând o staţie audio. În acest fel prea credincioşii săteni se pot trezi Duminică dimineaţă în ambianţa cîntărilor bisericeşti. Desigur au avantaj cei care se află în imediata apropiere a bisericii, dar dacă stai să asculti cu atenţie se aude de la o distanţă destul de mare. Părerea mea este că acest lucru este foarte benefic pentru enoriaşi, în special pentru cei cu probleme de deplasare, cum ar fi unii batrâni. În ceea ce priveşte pe cei care nu prea frecventează biserica este o metodă bună pentru ai convinge să asculte cuvântul Domnului. Deşi eu cred că această staţie funcţionează mai mult pe ideea că: dacă nu veniţi voi la mine, vin eu la voi. Mai este de menţionat că se apropie Sfintele  Sărbători de Paşti, iar cu această ocazie biserica se va bucura de o prezenţă mai mare a enoriaşilor. Iar cu această staţie audio preotul a găsit o soluţie pentru cei ce stau mai mult pe afară decât în biserică, în timpul slujbei.


2 comentarii:

  1. Ce-ar fi sa faci un articol si despre betivanii care sunt in pragul mortii, din cauza alcoolului preparat in casa de "Creatza lu' Munteanu"?

    Sau despre noul sediu al PDL, situat "la rascruce" de drumuri, in general?

    Sau despre sotiile fugite de-acasa?

    Sau un jurnal al mortilor din Lungani?

    Asta pentru ca observ ca nu prea ai subiecte... sau e un proiect aproape abandonat, blogul asta de kko?

    RăspundețiȘtergere
  2. da ce dracu mai stai primai pricoche daca nu faci nimic bun in cmuna aiea stai si te in crasi si le faci poftele la tigani ca iti aduc pranza si altele dati demisia ca oricum nu esti bun de nimic in satu ala la crucea ai promis la oameni ca le faci sosea si nu leai facut nimic stai si eii bani la saraci oamenii de pomana dati demisia si pleaca

    RăspundețiȘtergere