Cod Poştal Lungani

707285

sâmbătă, 17 martie 2012

Dupa stejarul din Borzesti, gorunul lui Horia, sau teiul lui Eminescu, unor primari din judetul Iasi le-a trecut prin minte sa promoveze, pe bani europeni, turismul international la umbra salcamului din Goesti!!

11 comentarii:

  1. futu-i copacu masiii...muriti de foame pana vin turistii...180 de miii de euro...unde crede-ti ca se duc bani aia???"ca la noi la nimeni...fudulie cu,curu gol"...macar nu mai pune asa ceva pe site ca e de rasu curului.

    RăspundețiȘtergere
  2. "salcamule de la drum"...pardon,de la stana...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da mai doar de acolo leau mai ramas sa ia bani ca na nu mai are panainte cu ce sasi creasca oile sau sasi inmulteasca turma sau pe la primarie le mai trebuie ceva bani sa le fie rusine casi bat joc de toti oamenii din satele acelea cai manipuleaza cum vor.

    RăspundețiȘtergere
  4. aia da poate ii mai trebuie lui domnul pricop cv banii face comuna de ris halal de ei cu ceau postat ei ecolo si vicele ce stie el de slcimul ala ca nici habar nu are cei cu el mai bn sterge ceai postat acolo si cum nu avem noi apa si curent in comuna

    RăspundețiȘtergere
  5. buna.super tare ha ha ha

    RăspundețiȘtergere
  6. Ar trebui sa stearga si ei ce au publicat dar si voi comentariile pt ca ati facut LIMBA SI LITIRATURA ROMANA cu FEMEA DE SERVICI . va multumim .

    RăspundețiȘtergere
  7. dar tu cu cime mata ai ai facut literatura ca dupa .(punct)scrii cu litera mica

    RăspundețiȘtergere
  8. DE STERS SE POATE STERGE DAR NUMAI DE AICI CA CINE A VAZUT CE SE PETRECE PE ACOLO SI CE VOR ASTIA SA FACA NU POATE UITA .

    RăspundețiȘtergere
  9. Exista copacul, e adevarata legenda iar ca sa ajungi in Goesti, com. Lungani, unde se afla acesta, nu trebuie sa mergi prin noroi. Exista o strada foarte buna. Multumim ProTv pentru dezinformare!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu exceptia lui jamesjust, toti ante-comentatorii sunt analfabeti:)), "litiratura" "cime", etc.:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci sa intelegem cu totii ca tu nu te numeri printre asa zisii analfabeti???Tu nu vezi ca nu esti in stare nici sa copiezi ce scrie mai sus (jamessjust)si te crezi mare cacat si se scrie (anti) nu (ante).Eu cred ca tu esti cel(a) mai analfabeta de pe aici vezati de vaca, copii ,oii etc si lasa calculatorul ca esti varza .

      Ștergere