Cod Poştal Lungani

707285

sâmbătă, 23 februarie 2013

E.ON: STINGE LUMINA, DĂ DATORIA! PUNE MÂNA PE BANI...

Din cauză că primăria nu şi-a achitat datoriile faţă de E.ON, dragii noştri săteni au rămas fără iluminare stradală, mai pe înţelesul tuturor, nu se mai aprind noaptea becurile de la stâlpi. Şi chiar dacă celor de la conducere nu le pasă de săteni, această datorie a afectat și poate încă afectează şi instituţiile publice. Sperăm că primăria va lua măsuri şi va achita cât mai repede datoria, ca să poată din nou sătenii să se bucure de mersul fără griji pe stradă, noaptea.

luni, 18 februarie 2013

Noi informaţii cu privire la femeia "iresponsabilă"!

Astăzi după rezultatul autopsiei copilului de numai 2 luni era răcit la plămâni datorită condiţiilor precare ale familiei. Aşa că femeia de 39 ani a scăpat de închisoare. Sperăm că după această tragedie să fie mai reponsabilă cu ceilalţi copii, mai ales că acum e însărcinată în prima lună.

sâmbătă, 16 februarie 2013

CAZ INCREDIBIL !

O femeie din satul nostru şi-a omorât aseară copilul de numai 2 luni,ea fiind în stare de ebrietate nu a conştientizat că s-a aşezat pe copilul care dormea. Femeia în vârstă de 39 ani a fost arestată şi condamnată la închisoare. Situaţia familiei ei este precară deoarece mai are încă patru copii acasă iar acum fiind însărcinată cu al cincilea copil.

duminică, 10 februarie 2013

BARFA DE LUNGANI REVINE !

Barfa de Lungani revine ! Aproximativ o luna de zile blogul a fost inchis din cauza unor probleme tehnice,ne pare rau !