Cod Poştal Lungani

707285

duminică, 23 decembrie 2012

Când nu mai ai loc în maşină...

Ardelenii...

Ion şi Vasile trag peste noapte la un hotel. Pe la miezul nopţii Vasile face un atac de cord şi moare. Sună Ion la 112, vine Ambulanţa, Poliţia, ancheta, tot tacâmul. La final poliţistul îl întreabă pe Ion: - Bade, n-ai auzit, o zis ceva, o gemut? Dă-ne mai multe detalii! - Apoi o zis că îi rău. - Ş-apoi tu ce i-ai zis? - D-apoi cui îi bine în ziua de azi?

Moldovenii

Nişte moldoveni ajung la jocurile olimpice. Proba de caiac-canoe. Toţi aşezaţi lângă mal. Trece echipajul de pe locul întâi, moment în care moldovenii încep să strige: - Mu-ii bă! Chizda mă-ti! Nici-un răspuns. Trece echipajul de pe locul doi. Moldovenii iar: - Să vă f*tim mă! M-uii!! Iar nici-un fidbec. Trece echipajul de pe locul 3. Moldovenii strigă: - M-uii mă! Chizda mă-ti! Deodataă echipajul de pe locul 3 ripostează: - Ba a mă-tiii băăă!! La care moldovenii exclamă extaziaţi: - Aştia sunt băăă! Hai România!!!

vineri, 7 decembrie 2012

Vin Sarbatorile !

Da, vin, iar noi suntem cu gândul numai la zăpadă,cadouri si nu in ultimul rand traditiile noastre frumoase.Abia asteptam s-a se adune mascati,cerbi,berbecii si noile inventii trasnite ale tinerilor din acest sat !