Cod Poştal Lungani

707285

joi, 23 august 2012

Case jefuite!

În decursul acestei săptămâni au avut loc 3 spargeri de locuinţe în satul Lungani. Din câte am auzit s-a furat un televizor, nişte saci de cartofi si grâu ,un motor, o sobă de teracotă şi alte bunuri gospodăreşti. Una dintre spargeri s-a petrecut în jurul orei 2:00 noaptea, din spusele oamenilor care au fost treziţi de lătartul câinilor. Hoţii au dat spargerile pe la casele pustii de a lui Mircea Răileanu, Pricopie Petru şi Rotaru.  

duminică, 19 august 2012

Iubire dureroasă!

Acum două săptămînâi la discoteca noastră din Lungani, o fată pe nume Nour Mihaela a primit un pumn în gură de la fostul iubit (Curteanu) din cauza că aceasta face avansuri mai multor baieţi. Baieţii de la Den Security au fugit după fostul iubit dar nu l-au prins. Între timp un băiat pe nume Filipciuc Claudiu care a rupt o scândură din gard vrând să-i ajute pe băietii de la Security, dar mai tare i-a enervat dându-i o palmă calmându-l pe acesta.

 

marți, 14 august 2012

Numai hoţi sunt în Lungani!

Ştiţi bine cu toţii de preacunoscutul grup de fete care îi fură pe sătenii din Lungani. Mai nou se pare că a apărut un grup de baieţi care fură piese de la maşini care nu sunt bine păzite. Aşa că oameni buni aveţi grijă unde vă parcaţi maşina noaptea că s-ar putea să rămâneţi fără câteva roţi, sau fără alte piese de maşină.