Cod Poştal Lungani

707285

luni, 16 ianuarie 2012

Lovitura din căruţă!!!

Săptămâna trecută personajele noastre, Anton Ivona, Mancaş Georgiana, Chiuaru Violeta au furat din nou. De data aceasta doar una dintre fete a avut parte de acţiune, în timp ce celelalte două o aşteptau cu prada. Ivona s-a urcat într-o căruţă, mânuită de nişte bătrâni, şi a furat o sticlă cu suc coca-cola, sub privirea unor săteni, care au început să râdă de ea. A ajuns să fure o amărâtă de sticlă cu suc de la batrânii care atunci când au văzut-o urcată în spatele căruţei, au lăsat-o să stea, aceasta spunându-le că vrea să se "tragă" cu căruţa. Atunci când Ivona a coborât cu tot cu sticlă, cei din jur au încercat să avertizeze bătrânii dar fiindcă era prea târziu, au continuat să râdă de hoaţă. Aceasta s-a dus să se întâlnească cu celelalte două fete şi au împărţit sucul sub podul mare aflat mai jos de intersecţie. Se pare că bătrânii sunt victimile ideale pentru aceste hoaţe, care continuă să uimească lumea cu faptele lor, chiar să stârnească şi râsul celor din jur.

duminică, 8 ianuarie 2012

Lungănenii şi alcoolul!

Alcoolul este unul dintre cele mai mari vicii de care omul de astăzi nu se poate dezlega. Aceeasi problemă o au şi lungănenii, în special cei tineri. Un pahar, două nu strică, să mai bei în anumite zile speciale, dar tinerii noştri caută orice oportunitate de a consuma alcool, şi de multe ori îl consumă în exces. Nu sunt străine cazurile în care tinerii se îmbată la discotecă şi încep să se bată, sa se certe. Căci aşa a ajuns discoteca în ziua de astăzi, cel puţin aici la noi, un loc unde să te duci mai degrabă să bei decât să dansezi. Spun asta acum deoarece ieri a fost Sfântul Ion, la mulţi ani tuturor celor care au numele acesta, sau nume derivate din acesta, şi tinerii lungăneni au petrecut în baruri sau la discotecă. Prin "au petrecut" mă refer că au consumat alcool, şi au început să se manifeste în stilul lor prin baruri şi chiar şi în stradă. Nimeni nu zice că alcoolul e ceva de care să te fereşti ca de boală, dar nu trebuie să abuzezi de el, căci el poate conduce la întâmplări nefericite.

marți, 3 ianuarie 2012

Cine fura o dată, va fura totdeauna! ! ! !

Zilele astea umblam prin sat şi am auzit o bârfă interesantă. Fetele alea care au jefuit pe săracul bătrânel, au dat iar lovitura. Cele trei făptaşe au început să se strecoare şi prin casele bătrâneilor, şi să fure ce era mai bun de furat. Se pare că au prins gustul meseriei, cum zice şi proverbul "Cine fură azi o ceapă, mâine va fura o iapă". Însă bârfa devine mai interesantă atunci când am auzit că făptaşele au fost "fugărite" cu ciomagul de o victimă, şi anume o băbuţa supărată rău de tot. Uite până unde s-a ajuns, să fugă sărăcuţa babă după ele. Problema e că nimeni nu i-a în serios nimicuri din astea. Ehh cea putut să fure, câţiva bănuţi, o pâine, o ceapă. Dar fură azi, fură mâine şi la final tot strâng ceva. Săracii bătrâni păgubiţi, oare cât o vor mai continua aşa fetele? Asta rămâne de vazut...

luni, 2 ianuarie 2012

Mascaţi vs Mascaţi

După cum bine ştiţi pe data de 31 decembrie mascaţii din satul Lungani au obiceiul să se adune undeva în zona intersecţiei dintre drumul principal din Lungani şi cel judeţean şi să oprească maşinile pentru simplul motiv de a le cere bani.
Aceasta este o tradiţie destul de veche, care s-a pastrat la noi in sat. Şi niciodată nu s-au produs incidente din cauza acesteia, mai puţin anul acesta. Mascaţii au oprit mai multe maşini la intersecţie şi cum şoferii nu au vrut să scoată banii din buzunar, mascaţii n-au vrut să se dea la o parte. A fost nevoie de intervenţia celorlalti mascaţi, si anume oamenii cu cagule, jandarmii, pentru a putea face loc maşinilor.
Un şofer destul de supărat a sunat la 112 si a raportat incidentul şi aşa mascaţii noştri au fost daţi la o parte de mascaţii forţelor de ordine.

SÂRBA DE LA LUNGANI

duminică, 1 ianuarie 2012

LA MULTI ANI 2012 !!!


La multi ani 2012!!! Echipa noastra va ureaza un an nou fericit si plin de succese !

VETI GASI FOTOGRAFII DIN MEDIAN IN PAGINA ,,Imagini,,